O nas

ATAKT - ROCK METAL OBLAČILA

ATAKT je uspešna trgovina že več kot 15 let in je ena izmed TOP desetih trgovin z oblačili rock metal na Češkem. Od januarja 2020 se je podjetje začelo postopoma preimenovati iz prvotnega imena trgovine TAKT Ostrava , ki jo poslujemo od leta 2008, v novo blagovno znamko ATAKT . Pod blagovno znamko ATAKT svoje poslovanje širimo tudi v države zahodne in vzhodne Evrope. V začetku maja 2022 smo v 14 državah lansirali našo spletno trgovino ATAKT Rock metal clothing , v naši e-trgovini www.Atakt.com pa je še 10 jezikovnih različic.. Za nas je to velik izziv, a smo tudi samo ljudje in včasih delamo napake. Vedno se učimo, učimo se na lastnih napakah, nenehno izboljšujemo svoje aplikacije in postopke. Še naprej teče, a uživamo. In ko naredimo napako, se lahko opravičimo in vedno poskušamo napako popraviti.

Trenutno pošiljamo v vse države Evropske unije. Naš cilj je zadovoljna stranka, ki se bo k nam z veseljem vrnila. Smo majhno družinsko podjetje, ki daje glavni poudarek zadovoljstvu strank. Želimo, da se naša stranka počuti varno, prijazno in da ima vse informacije, ki jih potrebuje. Tukaj smo za vas. Ker samo po zaslugi vas, naših strank, vaše zvestobe, nas ohranjate naprej in smo iz dneva v dan boljši in boljši. To potrjuje, da gremo v pravo smer. Veseli smo, da vam lahko ponudimo vedno več novih izdelkov. Ponosni smo, da se z veseljem vračate k nam. Zaradi naše dolgoletne prijateljske povezave med dvema družinskima podjetjema vam lahko vsak teden posredujemo novice z rock , metal , punk ali gothic scene.

In ne samo to, v zadnjem času smo ponudbo razširili še z drugimi modnimi stili in kmalu tudi z oblačili brez tiska. Z leti smo postali iskano mesto s številnimi znamkami mode in obutve. Na primer, danes zelo priljubljeni čevlji Steel , Steadys , Altercore in druge znamke. Jekleni čevlji so naši močni dominantni, kakovostni usnjeni čevlji v številnih barvnih različicah, različnih višinah čevljev ali različnih vrstah podplatov. Večino modelov dopolnjuje jeklena ojačitev v prstu čevlja. Čevlji Steadys predstavljajo tudi visokokakovostno obutev po razumni ceni. Imamo velike zaloge oblačil blagovnih znamk, ki jih nenehno širimo. Na primer oblačila in dodatki blagovnih znamk Spiral Direct shop , Rock Off Trade , Rocksax, Ramazat ali Alchemy Gothic in še veliko več. ATAKT je v času svojega delovanja na trgu razširil svojo ponudbo majic, puloverjev, čevljev, hlač, modnih dodatkov in okraskov na več kot 10.000 izdelkov na zalogi . In če izbranega izdelka ni na zalogi, ga imamo po naročilu in se potrudimo, da vam ga zagotovimo, če je le mogoče.

Naš cilj je kupcem ponuditi kakovostna oblačila blagovnih znamk po razumni ceni. Ne prodajamo poceni kitajskega blaga ali drugače poceni potiskanih majic. Več kot 90% ponujenega asortimana imamo na zalogi v centralnem skladišču naše partnerske poslovalnice in ga običajno lahko pošljemo od 1 do največ 7 delovnih dni od naročila, če je blago na zalogi. Za vse izdelke v e-trgovini je izpisan okviren datum možne pošiljke. Večina naročil je odposlana v 2-5 delovnih dneh po naročilu. Zakaj je tako? Imamo dve skladišči v dveh različnih državah. Zato je odvisno od tega, v katerem skladišču je blago trenutno na voljo. Prevoz blaga med skladišči poteka enkrat ali dvakrat tedensko. Tako se lahko zgodi, da naročite blago, ki ga imamo na zalogi, vendar ga lahko pošljemo šele naslednji teden. Vsi ti podatki so vedno prikazani za vsak artikel v e-trgovini. Čas pošiljanja nenehno krajšamo, saj vse pogosteje prevažamo blago med skladišči. Čas dostave od odpreme je nato odvisen od specifične države in načina prevoza. Običajno ne presega 4 delovnih dni od odpreme. Če vas ta dobavni rok ne moti, ste dobrodošli pri nas.

ATAKT - TRGOVINA Z ROCK METALOM

Naša rock metal trgovina ATAKT spada s široko ponudbo kovinskih majic, rock majic, puloverjev, čevljev in modnih dodatkov ali daril vodilnim prodajalcem metal in rock oblačil pri nas. Naša rock metal trgovina ATAKT je že izpolnila njihove želje več deset tisočim oboževalcem. V celotnem delovanju spletne trgovine smo poslali več deset tisoč izdelkov in razdelili na stotine daril. Vsak teden dodamo in založimo nova blagovna znamka rock metal oblačila , rock metal majice in druge dodatke. Priporočamo, da redno spremljate naše novice na naši spletni strani. Naše specialitete niso le kovinske majice , STEEL SHOES ali Spiral Direct shop oblačila. Ponujamo še veliko drugih znanih blagovnih znamk s tematiko glasbenih skupin. Prodajamo samo uradna in blagovna znamka rock metal oblačila , uvožena iz EU, Anglije in občasno iz drugih držav. In kam pošiljamo povsod? Pošiljamo v skoraj vse države Evropske unije. Države, v katere pošiljamo, lahko vedno najdete v razdelku Dostava in plačila.

ŠE MALO ZGODOVINE, KOT SE JE DEJANSKO ZAČELO

Po diplomi na univerzi sem leta 1996 začel s podjetjem. Z družino sva vedno delala kot majhno družinsko podjetje. Zaradi svojih programskih izkušenj sem leta 2000 in po rojstvu drugega sina programiral več internetnih projektov. Na primer oglaševalski strežnik, strežnik za modeliranje, register podjetij, zabavni strežniki in sodeloval z več podjetji pri velikih internetnih projektih. Veliko projektov je bilo takrat uspešnih, vendar sem svoje poslovanje vse bolj usmerjal v spletne trgovine. Drugi projekti so postopoma padli v pozabo. Od leta 2002 se je začela moja nova faza poslovanja v smeri spletnih trgovin. Začetki so mi bili lažji, vse sem znal programirati sam in že sem imel izkušnje s prodajo blaga. Ni mi bilo treba reševati tehničnih težav in postopoma sem vse dokončal po trenutnih potrebah. Med letoma 2005 in 2010, v času, ko se je vse prodajalo skoraj samo od sebe, smo prodajali različne asortimane blaga. Prodajali smo elektroniko, pohištvo, kontaktne leče, igrače in celo vrtno opremo. Večinoma je šlo za prodajo v obliki Dropshipinga, ki se je začel počasi razvijati, tako da nam niti ni bilo treba imeti lastnih zalog.

V tem času sem bil tudi aktiven programer v uspešnem programskem podjetju, ki je bilo usmerjeno v ustvarjanje profesionalnih e-trgovin. Bil sem zadolžen za vzdrževanje in razvoj spletnih trgovin. Naučil sem se drugih novih veščin in se v letu 2006 bolj osredotočil na lastno prodajo blaga. Takrat sem že čutil, da bo kmalu prišel čas specializacije. In vedel je, da se tisti, ki nimajo lastnega asortimana in svojih zalog, ne bodo mogli naprej razvijati. Tako sva z ženo odprla še eno spletno trgovino, tokrat z modnimi in športnimi oblačili Aipex. Od leta 2007 smo začeli prodajati večino poceni majic in puloverjev s kovinsko tematiko, dodali smo novo paleto ulične mode z blagovno znamko, uvoženo iz Anglije, vrsto nožev in stenskih okraskov iz Kitajske. Leta 2008 je bila sprejeta še ena odločitev in začeli smo se bolj osredotočati na izdelke, povezane z rock, metal, punk in gotsko modo. Začeli smo iskati nove poslovne partnerje za nadaljnjo širitev ponudbe. Vmes se je končala prodaja nožev in okraskov, končali smo prodajo ulične mode iz Anglije in začeli aktivno iskati dobavitelje za novo ponudbo, namenjeno rock in heavy metal občinstvu. Po iskanju smo se povezali z manjšim družinskim podjetjem s Poljske, ki je že dolgo prodajalo ponudbo, ki nam je bila všeč. To je bilo točno tisto, kar smo želeli. Začelo se je s poslovnim partnerstvom in po letu skupnih poslovnih odnosov imamo zelo dobre prijateljske odnose. da našo ponudbo še dodatno razširimo. Vmes se je končala prodaja nožev in okraskov, končali smo prodajo ulične mode iz Anglije in začeli aktivno iskati dobavitelje za novo ponudbo, namenjeno rock in heavy metal občinstvu. Po iskanju smo se povezali z manjšim družinskim podjetjem s Poljske, ki je že dolgo prodajalo ponudbo, ki nam je bila všeč. To je bilo točno tisto, kar smo želeli. Začelo se je s poslovnim partnerstvom in po letu skupnih poslovnih odnosov imamo zelo dobre prijateljske odnose. da našo ponudbo še dodatno razširimo. Vmes se je končala prodaja nožev in okraskov, končali smo prodajo ulične mode iz Anglije in začeli aktivno iskati dobavitelje za novo ponudbo, namenjeno rock in heavy metal občinstvu. Po iskanju smo se povezali z manjšim družinskim podjetjem s Poljske, ki je že dolgo prodajalo ponudbo, ki nam je bila všeč. To je bilo točno tisto, kar smo želeli. Začelo se je s poslovnim partnerstvom in po letu skupnih poslovnih odnosov imamo zelo dobre prijateljske odnose. To je bilo točno tisto, kar smo želeli. Začelo se je s poslovnim partnerstvom in po letu skupnih poslovnih odnosov imamo zelo dobre prijateljske odnose. To je bilo točno tisto, kar smo želeli. Začelo se je s poslovnim partnerstvom in po letu skupnih poslovnih odnosov imamo zelo dobre prijateljske odnose.

Od leta 2009 njihovo celotno ponudbo prodajamo na Češkem. Vse se je začelo ujemati, moja programska izkušnja, moj odnos do trde glasbe že od otroštva in svoboda poslovanja v tem, v čemer uživam. Hitro sem programiral povezavo obeh podjetij za poenostavitev postopka naročanja in uspeli smo obdelati večje število naročil. Hkrati pa smo našo ponudbo postopoma širili še s številnimi drugimi malenkostmi, modnimi dodatki, čevlji in drugimi stvarmi. Vse je dobilo drugačno razsežnost. Leta 2010 smo odprli prvo malo trgovino v manjšem nakupovalnem centru v Ostravi. Tu smo do leta 2014 zgradili lokalno bazo oboževalcev, spletna trgovina se je razvijala v pravo smer. Nato je sledila gradnja družinske hiše in novih prostorov za naše podjetje. Posel smo zaprli v nakupovalnem centru in trgovino preselili v lastne prostore. Danes v naših spletnih trgovinah prodajamo izdelke že več kot 20 let in več kot 15 let s poudarkom na rock, metal, punk in gothic. Leta 2022 smo začeli s tujo ekspanzijo, vse je za nas novo, spet se učimo in vse preoblikujemo. Čas bo pokazal, kaj se bo zgodilo naprej. In to je zaenkrat vse.